Werken bij Team Kana

Bij Kana hebben we een speciale en bijzondere cultuur ontwikkeld waar iedereen echt deel van uitmaakt. Als jij via één van de onderstaande vacatures een plek binnen het team verovert zullen we je met open armen ontvangen!

Waarom zoeken we mensen met een hartslag?

Het is eigenlijk heel simpel. Iedere dag meten we de hartslagvariabiliteit van honderden mensen om ze te leren handig te worden met hun persoonlijke stresssysteem. Als jij bij Kana komt werken is het dus best belangrijk dat je een hartslag hebt zodat jij echt kennis kunt maken met jezelf en anderen kunt helpen aan een Kana state of mind.

We zoeken 3 nieuwe collega’s

Enthousiaste verkoper in mentale gezondheid met een hartslag

Ben jij een klantgerichte en enthousiaste verkoper met interesse in mentale gezondheid? Lees dan deze mooie vacature en laat ons weten waarom jij degene bent die we zoeken!

Mentale gezondheidsprofessional met een hartslag

Ben jij een mentale gezondheidsprofessional, weet je hoe het reilt en zeilt in de behandelkamer en kun je wetenschap vertalen naar praktijk? Lees dan deze mooie vacature en laat ons weten waarom jij degene bent die we zoeken!

Mobile front-end developer met een hartslag

Werk jij graag aan hybride mobile apps en webapplicaties op basis van Ionic, Cordova/ Capacitor en Angular/Typescript? Lees dan deze mooie vacature en laat ons weten waarom jij degene bent die we zoeken!

We doen het samen met heel veel gedrevenheid

12+

teamleden

1

kantoorhond

100%

inzet

100%

mensenwerk

Kana Specialist iets voor jou?

Wil je meer weten over de tools van Kana of heb je interesse om gecertificeerd Kana Specialist te worden? Neem dan vooral contact met ons op!

Kana Specialist worden begint hier

Als eerste inkijkje in de wereld van Kana, hebben we een leuk e-book voor je gemaakt. Nieuwsgierig naar de kennis en theorie waar je als Kana Specialist mee aan de slag gaat? Lees dan dit e-book en laat je inspireren!

  • Wat gebeurt er in je brein bij stress? De neuroplasticiteit van het brein zorgt ervoor dat je in staat bent nieuwe dingen te leren en je brein te herbedraden onder stress.
  • Je mindset ten opzichte van stress is enorm belangrijk. Verander je je houding ten opzichte van stress, dan verandert
    je lichaam mee, zelfs tot op celniveau.
  • Stress is meetbaar! Daarom maken alle Kana tools gebruik van biofeedback en meten we realtime je HartRitmeVariabiliteit (HRV), de tijd tussen je hartslagen. Met HRV neem je letterlijk een kijkje in de activiteit van je autonome zenuwstelsel!
To top
Vacatures - kanav2